דו משפחתי , דניה

שיפוץ ועיצוב כולל של בית ישן בשכונת דניה בחיפה.

תוכנן ועוצב עבור משפחה בת 5 נפשות, הורים + 3 ילדים.

הבית בן 4 מפלסים כאשר בקומת עליית הגג המשמשת כיחידת הורים נוסף חדר ארונות גדול.

סקאלת הצבעים שנבחרה – צבעי שמנת – חום – אפור ושימוש בחומרים טבעיים כדוגמת הבריקים  אשר מחפים את האח בחדר המגורים ושימוש בעץ אלון טבעי המורגש ברחבי הבית.

הסלון , מצוי במפלס נמוך משאר האיזור הציבורי ב 30 ס"מ והובילו אליו שתי מדרגות קטנות, המדרגות הורחבו ויצרו סלון מזמין ופתוח, נוכחות האח המחופה בבריקים מאציל על המרחב כולו.

קיר הספרייה אשר שולב בחלל יוצר תוכן אישי וחמים.

חדרי הרחצה טופלו בצורה דקדקנית בכדי ליצור תחושה של מרווח וניקיון וכמו שאר הבית נעשה שימוש זהה בסקאלת הצבעים ובעץ אלון טבעי.

רשימת ספקים חלקית:

נגב – ריצופים וחיפויים

מטבחי סמגל – מטבח

צור קשר

קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני
facebook
twitter
instagram
google
pinterest
linkedin
Call
Mail