דירת טריפלקס בשכונת כרמליה בחיפה

שיפוץ דירת טריפלקס בשכונת כרמליה בחיפה, תוכנן עבור זוג ושני ילדיו שבגרו ומשרתים בצבא. לבני הזוג היו לבטים אם לשפץ או לעבור, הם רצו בית מואר יותר, כניסה מזמינה יותר ונוחיות. סגנון הבית מודרני קלאסי, הכניסה הורחבה ע"י ביטול עמוד, קיר וארון כניסה עמוס והפכה למוארת ומזמינה את הנכנסים לבית . במטבח הוספנו חלון הפונה אל המרפסת ובכך גם המטבח הואר, הבית הפך למאוורר ומואר כשהחוץ חודר פנימה ,העצים , הירוק והנוף מסביב משמשים תפאורה נוספת לבית.
הילדים שעד לפני השיפוץ נהגו להתקלח במקלחת ההורים, קיבלו מיקלחת מפנקת משלהם בקומת הביניים וההורים קיבלו בעליית הגג סוויטה גדולה משלהם, חדר רחצה גדול ומפנק וחדר ארונות אשר מותאמים לגבהים המשתנים בעליית הגג.
המשפחה קיבלה בית נוח, מפנק ומזמין. 
סקאלת הצבעים שנבחרה נקייה בשילוב נגיעות של צבע בנגרות ,בגופי התאורה ובאקססוריז.
מנורת העכביש המוזהבת עוצבה ותוכננה במיוחד עבור הסלון ומהווה תוספת של נגיעות זהב בנוסף לפריטים נוספים בזהב אשר יוצרים איזון וזוהר נעים וחם בין הגוונים.

 

צור קשר

קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני
facebook
twitter
instagram
google
pinterest
linkedin
Call
Mail